Geanta pentru accesorii HELIKON-TEX Urban Admin Pouch Black 1L

Acest organizator a fost esențial pentru ca Urban Line să păstreze toate „must-haves” necesare pentru a supraviețui luptei de zi cu zi la locul de muncă, universitate sau centru comercial. Această nouă husă ar permite ca toate încărcătoarele, powerbank-urile, cardurile de memorie, pixurile, mănușile de prim ajutor și orice altceva să fie sortate și păstrate într-o aparență de ordine.

MO-O03-CD-01
Pret:  

189,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Geanta pentru accesorii HELIKON-TEX Urban Admin Pouch Black 1L primesti 19 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1375 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 412,50 lei.

Geanta pentru accesorii HELIKON-TEX Urban Admin Pouch Black 1L

Partea frontală a husei are un buzunar destul de mare, închis cu velcro, pentru un smartphone mare sau o unitate externă. Clapa de buzunar are un panou de identificare cu velcro.

Peretele interior al husei are un organizator mare, detașabil, fixat cu velcro. Acesta poate fi îndepărtat și atașat la un alt panou velcro (rucsac sau jachetă) sau sterilizat cu un panou velcro cu buclă pentru a preveni agățarea de alte echipamente.

Buzunarul interior se închide cu un plasture velcro, are cinci buzunare plate, un buzunar elastic cu șnur și mai multe benzi elastice pentru a glisa articolele dedesubt, un inel în D și un buzunar interior cu fermoar. Partea exterioară a husei are un buzunar cu fermoar, două buzunare mici plate, un mâner de paracord și patru benzi elastice. Există două limitatoare elastice de deschidere pentru a preveni deschiderea completă a pungii și a obiectelor să se scurgă. Husa Admin poate fi purtată pe curea sau integrată cu MOLLE/PALS.

Caracteristici:

- Fabricat din Cordura® 500D
- Panou de identificare cu velcro frontal
- Buzunar exterior cu capacitate reglabilă
- Buzunar principal cu panou intern Velcro, benzi elastice pentru articole mici și buzunar cu fermoar
- Organizator detașabil intern, compatibil cu sistemul de inserție versatil
- Compatibil DUTY BELT/PALS/MOLLE
- Fermoare YKK®
- greutate: 244 gr
- Dimensiuni 17 x 12 x 5 cm / 6.7 x 4.7 x 2 in
- capacitate [l] 1
- Material 100% Nylon.

CuloareNegru
Volum (L)1
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs