Sonar color cu autopilot pentru navomodele TOSLON TF740

Toslon TF74 0 este special conceput pentru bărcile de nadit. Integrează sonar wireless cautator de pește, busolă de înaltă precizie, GPS și sistem de pilotare automată. Funcțiile avansate de sonar vă arată o structură detaliată a fundului și semnale de pește. Sistemul de pilot automat va naviga cu exactitate barca până la o țintă salvată.

OF.TOSLONTF740
Pret:  

8 399,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonar color cu autopilot pentru navomodele TOSLON TF740 primesti 839 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 839 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 251,70 lei.

Sonar color cu autopilot pentru navomodele TOSLON TF740

Este un adevărat sistem de conducere autonomă, care poate ajuta pescarii să-și folosească bărcile în condiții dure, cum ar fi pe întuneric sau în ceață puternică. TF740 acceptă fișiere * .kml (care pot fi editate prin Google Earth), apoi setați-l ca contur al lacului. Ajută pescarul să selecteze cu precizie un punct și apoi pur și simplu activează modul automat cu ajutorul butonului [PUSH-GO]. TF740 nu este doar un căutător de pește, ci și un sistem de operare fără pilot pentru bărci cu momeală, care vă asigură o perioadă plăcută de pescuit.

Caracteristici cheie:

Echosounder:

– capacitate maximă de adâncime 36m

– acoperire sonară de 60 de grade

– Frecvență sonară de 115 KHz

GPS + Busolă:

– suporta salvare 500 de puncte de interes

– 10 rute cu salvare automata

– Busolă la barcă și afișaj

Autopilot:

– Alegeți punctul/ele de acces de pe hartă sau din cele 500 salvate

– Tasta Push-Go (scurtătură)

– Suport pentru elice și carma.

GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs