Combo pescuit la feeder DELPHIN RedFEED 360cm + mulineta 4T + fir 0.23mm

Combo pescuit la feeder DELPHIN RedFEED 360cm + mulineta 4T + fir 0.23mm View larger


WhatsApp Share

Un set pentru pescuit la feeder foarte eficient, numit RedFEED, pentru a vă face viața mai ușoară atunci când este timpul să alegeți o lansetă sau o mulinetă potrivită. Setul este format din lanseta LEEDER Feeder, mulineta AGON 40S și monofilamentul MAMBA. 

101004209
Pret:  

441,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Combo pescuit la feeder DELPHIN RedFEED 360cm + mulineta 4T + fir 0.23mm primesti 44 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 77 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 23,10 lei.

Combo pescuit la feeder DELPHIN RedFEED 360cm + mulineta 4T + fir 0.23mm

Blank-ul lansetei LEEDER Feeder este fabricat din carbon 24T. Prin urmare, lanseta este ușoară, dar suficient de puternică pentru a stăpâni majoritatea peștilor sau pentru a arunca momitoare mai grele. Mânerul realizat din plută elegantă, alături de mandrina mulinetei și spumă EVA, este un alt element distinctiv al acestei lansete. Aceste materiale asigură confortul în timpul manipulării, al lansărilor frecvente, dar și în timpul drill-ului. Alte caracteristici includ o mandrină DPS de înaltă calitate cu mult loc pentru mulinete de diferite dimensiuni și inele SIC cu picior dublu.

Lanseta vine cu două vârfuri, Softer și Harder. Aceleași vârfuri pot fi achiziționate și individual.

Mulineta AGON 40S este, de asemenea, cunoscută sub numele de feeder special și se potrivește perfect în acest set. Funcționează foarte bine.  Capacitatea ideală a liniei și un raport de recuperare optim de 5,1:1 sunt caracteristicile cheie ale AGON. Vine cu un tambur principal metalic de mică adâncime și un tambur de rezervă din plastic. De asemenea, frâna are șaibe de frână din carbon care îmbunătățesc eficiența și asigură stabilitatea chiar și în cele mai extreme schimbări ale vremii. Mânerul este fabricat din metal și este suficient de confortabil pentru a fi ținut în mână chiar și după ore întregi de pescuit.

O altă componentă importantă a setului este un monofilament feeder de calitate. Este exact Delphin MAMBA cu un model unic 3D. MAMBA are proprietăți deosebite, cum ar fi capacitatea de încărcare și rezistența. Se integrează în mediul înconjurător cu modelul său de camuflaj. Poate fi folosit în situații dificile, dar și pentru lansări lungi, deoarece este foarte rezistent la abraziune, fiind moale în același timp. Delphin MAMBA este considerată a fi un monofilament de pescuit versatil care îndeplinește toate cerințele.

Setul contine:

  • Lansetă Delphin LEEDER FEEDER + 2 vârfuri | 360cm/100g/3 piese.
  • Mulinetă Delphin AGON 40S
  • Monofilament Delphin MAMBA Feeder / Fire | 0,23mm 4,3kg 300m.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs