Combo spinning DELPHIN ZanderSPIN 2.10cm + mulineta CarboniX 3T + fir 0.16mm

Combo spinning DELPHIN ZanderSPIN 2.10cm + mulineta CarboniX 3T + fir 0.16mm View larger


WhatsApp Share

Combo spinning lansetă Delphin ZANDERA Spin 210cm cu mulinetă Delphin CarboniX 3T mărimea 3000 si fir textil Delphin ZANDERA 8X roșu, 0.16mm, 10.9kg, 150m.

101004211
Pret:  

512,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Combo spinning DELPHIN ZanderSPIN 2.10cm + mulineta CarboniX 3T + fir 0.16mm primesti 51 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 51 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 15,30 lei.

Combo spinning DELPHIN ZanderSPIN 2.10cm + mulineta CarboniX 3T + fir 0.16mm

Baza acestui set este o populara lansetă de spinning numită Delphin Zandera. Este o lansetă rapidă și subțire dotata cu o mandrină neconvențională dar cu siguranță foarte confortabila. Blank-ul este fabricat din carbon 30T și are inele aurii de înaltă calitate, care se potrivesc foarte bine cu designul negru mat cu detalii turcoaz. Delphin Zandera este potrivită pentru o gamă vastă de năluci, dar cele din cauciuc moale și jiguril sunt cele mai bune pentru această lansetă!

Mulineta cu frână frontală CARBONIX face o pereche excelentă cu Zandera. Corpul este fabricat din carbon, ceea ce îl face foarte ușor, puternic și rezistent la deteriorările mecanice. Alte componente, cum ar fi tamburul, rotorul sau mânerul, sunt și ele ușoare. Un mecanism fiabil cu șase rulmenți cu bile (5+1) și un raport de recuperare de 5,1:1 asigură o mișcare fluentă. O manivelă metalică cu un mâner din cauciuc este foarte plăcută la atingere și se potrivește perfect printre degete.

O altă parte importantă a setului este un fir de pescuit la spinning de calitate. Aceasta este fabricat din 8 fibre PE și are o secțiune transversală perfect rotundă, cu o suprafață netedă care alunecă prin inelele lansetei și permite un contact direct cu năluca. În plus, este foarte puternic și rezistentă la abraziune având în vedere diametrul său. O culoare roșie fluo specifică garantează o bună vizibilitate chiar și pe timp de noapte. Împletitura este realizată din granule de culoare, ceea ce înseamnă că nu se va decolora chiar și după o utilizare îndelungată, așa cum se întâmplă frecvent în cazul altor fire textile.

Setul de spinning Delphin ZanderSPIN 210 cm + mulineta 3T + fir conține:

  • Lansetă Delphin ZANDERA Spin / 2 tronsoane | 210cm/3-21g
  • Mulinetă Delphin CarboniX 3T | dimensiune 3000
  • Fir textil Delphin ZANDERA 8 / roșu | 0.16 mm 10.9 kg 150 m
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs