Combo pescuit crap lanseta DELPHIN CORSAR 3.60m, 3 tronsoane + mulineta Corzar 8T

Combo pescuit crap lanseta DELPHIN CORSAR 3.60m, 3 tronsoane + mulineta Corzar 8T View larger


WhatsApp Share

Setul pentru crap Delphin CORSAR conține: Lansetă Delphin CORSA BLACK Carp SiC 360cm/3.25lbs/3 tronsoane + Mulinetă Delphin CORZAR 8T, 6+1BB.

101004208
Pret:  

534,85 lei

-28,15 lei

PRP: 563,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Combo pescuit crap lanseta DELPHIN CORSAR 3.60m, 3 tronsoane + mulineta Corzar 8T

Setul Delphin Corsar începe cu lanseta Corsar Black construită pe un blank de calitate 24T, la fel ca și popularul model ETNA E3. Unul dintre primele lucruri pe care le observați este un blank deosebit de subțire, unul dintre cele mai subțiri de pe piață în această clasă. Cu toate acestea, păstrează o acțiune parabolică excelentă în timpul lansării sau al drill-ului. În plus, tehnologia PowerWrap este aplicată de-a lungul întregului blank. Este o înfășurare suplimentară de carbon pe suprafața lansetei care crește rezistența și rezistența la supraîncărcare. Acest lucru înseamnă o durabilitate sporită și un risc mai mic de deteriorare mecanică.  Blank-urile sunt prevăzute cu inele SIC pe care vă puteți baza în orice situație, indiferent dacă folosiți un monofilament sau un fir textil.

O altă componentă a setului este mulineta CORZAR realizată din plastic foarte durabil și robust. Are în interior un mecanism cu șurub și un sistem de rulmenți cu bile (6+1) care garantează o funcționare lină și o durabilitate îndelungată. CORZAR are o frână puternica (25 kg) și este disponibila în două versiuni diferite. Frâna numită "Quicker system" vă permite să o strângeți complet cu o singură răsucire, în timp ce cu "Slower system" prezintă o plajă mai largă de strângere. Un alt avantaj al mulinetei este un mecanism de siguranță pentru lansare care împiedică întoarcerea pickup-ului și ruperea firului de pe tambur atunci când este deschis în momentul în care se aruncă rachetele cu momeală. Tamburul metalic dispune de o capacitate mare, ceea ce înseamnă că această mulinetă este un instrument versatil pentru multe tipologii de lacuri. În plus, pe lângă cele două frâne, veți primi două șuruburi de rezervă pentru a strânge mânerul.

Setul pentru crap Delphin CORSAR 360cm /3 tronsoane + mulineta 8T conține:

  • Lansetă Delphin CORSA BLACK Carp SiC | 360cm/3.25lbs/3 tronsoane
  • Mulinetă Delphin CORZAR 8T | 6+1.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs