Cort pescuit DELPHIN Panorama OneMan, 215x250x145cm

Delphin Panorama OneMan este un bivuac accesibil ca preţ, dar maxim funcţional, destinat pentru un  singur pat. Este alegerea ideală pentru pescarii care pleacă în expediţiile lor în general singuri, eventual nu doresc să ducă cu ei corturi mari şi grele.

101002535
Pret:  

973,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Cort pescuit DELPHIN Panorama OneMan, 215x250x145cm primesti 97 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2867 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 860,10 lei.

Cort pescuit DELPHIN Panorama OneMan, 215x250x145cm

Piesa de bază pentru proiectarea acestui bivuac a fost versiunea sa mai mare - PANORAMA TwoMAN, care se remarcă printr-o soluţionare netradiţională, dar foarte practică. De aceea şi la modelul OneMAN am înlocuit intrarea îngustă clasică şi două ferestre, pe care le cunoaşteţi deja de la majoritatea bivuacurilor, cu o intrare ultra largă care are câteva avantaje substanţiale. Această soluţie păstrează perspectiva perfectă asupra situaţiei din jurul bivuacului, ca şi cum aţi avea în partea din faţă ambele ferestre. În plus bivuacul poate fi aerisit mult mai rapid (parte a bivuacului este şi fereastra din spate) şi de asemenea poate fi închis în caz de nevoie. Introducerea şi scoaterea paturilor este de acum mai uşoară!

Construcţia cu două nervuri a bivuacului este compusă din ţevi de aluminiu care se îmbină perfect şi creează o bază foarte solidă. Împreună cu materialul de calitate utilizat PANORAMA Eazy OneMAN reprezintă un bivuac fiabil şi stabil care suportă fără probleme şi un vânt puternic sau o cantitate mare de precipitaţii. La toate acestea contribuie şi cusăturile complet lipite şi testate.

Prin dimensiunea sa bivuacul este ideal pentru un pat, pe lângă acesta rămâne loc suficient şi pentru bagajele pescarului. Dacă îndrăgiţi locurile mai mici, unde nu încap bivuacurile mai meri, atunci bivuacul PANORAMA OneMAN este partenerul ideal pentru pescuit. Datorită dimensiunilor mici de transport nu va constitui o problemă pentru mutarea bivuacului şi în locuri mai îndepărtate, unde nu puteţi pătrunde cu autoturismul. Marele avantaj al bivuacului constă şi în streaşina  frontală care nu este ca piesă separată, ci o creează prima nervură a construcţiei. Pe aceasta sunt amplasate două FIXROD-uri care uşurează manipularea cu lansetele.

În pachet bivuacul este livrat împreună cu podeaua de bază care poate fi fixată pe circumferinţă cu ajutorul scai-urilor. În scopul transportului comod primiţi şi o husă pentru transport, cu mânere solide.

Cort pescuit DELPHIN Panorama OneMan - specificatii tehnice:

  • Dimensiune exterior: 215x250 cm
  • Înălţimea bivuacului: 145 cm
  • Lungimea streşinii: 30 cm
  • Dimensiuni de transport: 100x20x17cm
  • Greutate: 6,4kg.

CuloareOlive
Capacitate1 persoana
Greutate cort6-7 kg
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs