Cort pescuit DELPHIN Cubicon AirSpace C2G, 270x270cm

Dacă sunteți în căutarea unui bivuac încăpător și confortabil, nu trebuie să alegeți altceva decât CUBICON AirSPACE C2G.

101002537
Pret:  

1 459,20 lei

-76,80 lei

PRP: 1 536,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Cort pescuit DELPHIN Cubicon AirSpace C2G, 270x270cm

Acest model are o structură stabilă, parțial telescopică, concepută pentru o montare cât mai simplă și mai rapidă. Aceasta este, de obicei, principala problemă la bivuacurile mari, montarea durează foarte mult timp și este aproape imposibil să o faci singur. Cu CUBICON însă, nu ai de ce să-ți faci griji. Până și un pescar începător îl poate monta în câteva minute.

Dimensiunile de transport vă vor surprinde in mod placut, cu siguranță. De aceea, este potrivit atât pentru călătorii sau partide lungi de pescuit, cât și pentru cele scurte.

Bivuacul este suficient de mare pentru a gazdui două paturi înăuntru, oferind în același timp suficient spațiu pentru circulație, pentru bagajele dvs. și pentru tot ce aveți nevoie într-un sejur plăcut la malul apei.

Spațiul din interior poate găzdui chiar și trei paturi, dacă este nevoie, dar CUBICON nu este conceput pentru a servi doar ca dormitor. Dimpotrivă! Datorită înălțimii sale (190 cm) și a interiorului spațios, poate fi folosit drept adăpost de zi sau spațiu de gătit. Prin urmare, este un adăpost versatil și depinde doar de dumneavoastră cum doriți să-l utilizați.

Un alt avantaj important este sistemul elaborat de ventilație care este format din mai multe ferestre la care contribuie și tavanul. O fereastră spațioasă anti-țânțari este amplasată atât pe panoul din față, cât și pe cel din spate, iar patru ferestre mai mici sunt amplasate direct pe tavanul bivuacului. În acest fel, aerul poate pătrunde în interior atunci când nu puteți aerisi întregul bivuac folosind ferestrele mari. Cu siguranță veți aprecia acest lucru noaptea, când va ajuta la diminuarea condensului de pe pereții interiori.

O streașină deasupra intrării oferă o protecție suplimentară împotriva soarelui și a ploii. Acoperișul este atașat de întreaga structură prin mai multe cleme pentru a evita orice mișcare inutilă din cauza vântului. CUBICON are, de asemenea, 4 corzi de fixare și cuie de ancorare incluse în pachet, precum și un "groundsheet" standard care se atașează cu un fermoar de calitate în jurul perimetrului.

Caracteristici:

  • Dimensiuni exterioare: 270x270cm
  • Înălțime: 190cm
  • Lungime streașină: 40cm
  • Dimensiuni de transport: 100x20x20cm
  • Greutate: 12,8kg.

CuloareVerde
Capacitate2-3 persoane
Greutate cort10-15 kg
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs