Fir textil GOSEN Answer Eging PE X8 White Color Marking, 150m, 0.117mm, 5.4kg

Gosen Answer Eging PE X8 este un fir textil impletit in 8 de calitate premium, de culoare alba, cu marcaje de culoare galbena si albastra. Se remarca printr-un grad ridicat de rezistenta la uzura si la impact datorita metodelor de productie: MPX, HDX si SG.

GEA81505
Pret:  

150,00 lei

 In stoc
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Fir textil GOSEN Answer Eging PE X8 White Color Marking, 150m, 0.117mm, 5.4kg primesti 15 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 4,50 lei.

Fir textil GOSEN Answer Eging PE X8 White Color Marking, 150m, 0.117mm, 5.4kg

Prin utilizarea metodei de fabricatie MPX, care asambleaza firele brute la densitate mare, se obtine un nivel ridicat de rezistenta la abraziune si rezistenta la impact prin ajutstarea acestuia pentru fiecare dimensiune. In plus, metoda de fabricatie HDX, care asambleaza cu precizie firele brute cu tensiune mare, realizeaza o stabilizare puternica si o sensibilitate ridicata a firului. Pentru a explica procesarea SG intr-un mod foarte simplu, este o prelucrare care da mai multa tensiune si rigiditate, iar beneficiile sale imbunatatesc sensibilitatea.

BCM (Bite Catch Marking System) – firul are culoare alba si este marcat la fiecare 1.5m: 10cm albastru, 30cm galben, 10cm albastru. Asadar puteti detecta si cea mai mica miscare a firului. Marcajele galbene sunt usor de vazut in conditii de lumina scazuta, cum ar fi dimineata si seara. Problema este atunci cand trebuie sa vezi linia in lumina de fundal in functie de situatie. In lumina de fundal, galbenul este usor de asimilat si devine greu de vazut dar albastru iese in evidenta.

In plus, ceea ce este unic pentru brandul Gosen, care are propria fabrica, este selectia de fire brute pentru fiecare model. Jigging-ul variaza de la jiguri usoare la unele foarte grele, in functie de apa in care pescuiti, lac sau rau. Desigur, linia PE folosita este si ea diferita, dar puterea noastra este ca anticipam asta si ne adaptam cu firul brut si metoda optima de impletire pentru fiecare dimenisune. Procesarea unica a rasinii si acoperirea cu silicon de la Gosen reduc decolorarea. De asemenea, vizibilitatea initiala ridicata este pastrata pentru o lunga perioada de timp. Prin cresterea performantei rezistentei la frecare cu stratul de acoperire, ruperea firului este suprimata. Aluneca bine si se ghideaza cu usurinta, deci este un avantaj atunci cand incercati sa pescuiti cu naluci diferite, fie ca e vorba de spinning sau baitcasting.

Caracteristici:

  • Tip fir: textil impletit in 8
  • Recomandat pentru spinning sau casting
  • Recomandat pentru pescuitul in apa dulce sau sarata
  • Fabricat in Japonia
  • Lungime rola: 150m
  • Diametru: 0.117mm
  • Marime japoneza PE: #0.5
  • Rezistenta: 5.4kg (12LB)
  • Culoare fir: White Color Marking (alb marcat la fiecare 1.5m).
Tip firTextil
Diametru fir0,12 mm
Lungime fir150 m
Culoare firAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs