Lanseta baitcasting YAMAGA BLANKS GALAHAD 526B 1.58m, 350g, 1 tronson

Yamaga Blanks a reconstruiet seria Galahad ca o nouă generație de lansete jigging în 2019. Noile Galahad au fost concepute pentru a adapta scena jigging-ului modern cu tehnici și abilități care au fost acumulate de mult timp.

YB17355
Pret:  

3 150,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanseta baitcasting YAMAGA BLANKS GALAHAD 526B 1.58m, 350g, 1 tronson primesti 315 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 315 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 94,50 lei.

Lanseta baitcasting YAMAGA BLANKS GALAHAD 526B 1.58m, 350g, 1 tronson

Există atât de multe opțiuni de jig metalic recent pentru a fi ajustate diferite situații din diferite zone de apă din lume. Pescarii din întreaga lume care s-au confruntat cu situații dificile au nevoie de capacități pentru a se adapta.

Pentru noua serie Galahad inginerii Yamaga Blanks au urmărit capabilități precum abilitatea de manipulare, flexibilitatea secțiunii vârfului si duritatea secțiunii fundului pentru a reflecta cu ușurință abilitățile și tehnicile de pescuit.

Seria Galahad prezintă 5 tipuri de modele de spinning și 4 tipuri de modele de casting pentru a acoperi orice situație de jigging.

Modelele 622S, 633S și 634S au fost dotate cu o secțiune de vârf flexibilă pentru a permite jig-ului să înoate în mod natural și forță de respingere moderată pe secțiunea mediana și spate pentru a lăsa jig-ul să se miște ritmic.

Modelele 585S și 526S au o elasticitate ridicată pentru a permite jig-ului să se miște rapid și agresiv atunci când smuciți vertical.

Toate lansetele Galahad au o sensibilitate ridicată pentru a detecta informații vitale, ușurința de manipulare pentru a reduce sarcina fizică și viteza mare de răspuns pentru transfer de putere. Puteți smuci atât cu mișcări scurte, cât și lungi, după cum doriți.

Nota: semnificațiilor numărului ultimei cifre din numele modelului denota acum limita superioară a liniei PE in loc de clasa oz, pentru o potrivire internationala mai buna.

Yamaga Blanks Galahad 526B este modelul de baitcasting al lansetei de spinning 526S. Este un model de casting specializat pentru a ținti tonul mare până la 200m adâncime sau în zone dificile sau cu curenti rapizi. Rigiditatea moderată a blankului va reduce sarcina fizică a pescarului. Sensibilitatea blankuluivă va permite să simțiți ușoare modificări ale curentului și vă va ajuta să smuciți delicat jigul. Puteți ține lanseta pe centura cardanului sau sub braț în timp ce vă bucurați de curba de îndoire a acestui model. Cu siguranță vei fi impresionat de el.

Lanseta baitcasting YAMAGA BLANKS GALAHAD 526B - caracteristici:

  • Tip lanseta: baitcasting
  • Producator: Yamaga Blanks
  • Model: Galahad 526B
  • Material blank: Carbon 86.5%
  • Inele Fuji SiC Stainless frame Ocean Guide
  • Mandrina Fuji T-DPS20
  • Forta de franare DragMax: 12kg
  • Fabricata in Japonia
  • Linie Max PE 6
  • Lungime: 1.585cm
  • Numar tronsoane: 1
  • Putere de lansare: max. 350g
  • Greutate: 303g.

Lungime1,60 m
Putere de aruncarepana la 350 g
Numar segmente1 segment
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs