Lanseta feeder DELPHIN RIVER Trophy NXT X-TREME + 4 vărfuri 400cm/250g/3 tronsoane

RIVER TROPHY NXT XTREME este, precum versiunea NXT, potrivită pentru tehnica de feeder pe râuri și în curenți precum și în orice situație când aveți nevoie de o lansetă solidă, capabilă să arunce greutăți mari.În situația de față blancul lansetei are o putere crescută și funcționează cel mai bine în condiții extreme.

101002513
Pret:  

472,15 lei

-24,85 lei

PRP: 497,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Lanseta feeder DELPHIN RIVER Trophy NXT X-TREME + 4 vărfuri 400cm/250g/3 tronsoane

RIVER TROPHY NXT XTREME este, precum versiunea NXT, potrivită pentru tehnica de feeder pe râuri și în curenți precum și în orice situație când aveți nevoie de o lansetă solidă, capabilă să arunce greutăți mari.În situația de față blancul lansetei are o putere crescută și funcționează cel mai bine în condiții extreme.

Aşa ca şi versiunea precedentă şi versiunea NXT este destinată pentru pescuitul feeder al peştilor de râu în curentul râurilor, în locurile în care este necesară utilizarea unei lansete rigide cu greutate de lansare greu. Datorită blancului solit din carbon 24T reuşiţi să opriţi cu ea şi peştii puternici şi în acelaşi timp nici nu pierdeţi de loc avantajele lansetei feeder. Blancul dispune de o greutate de lansare de până la 250g, ceea ce permite utilizarea coşurilor grele feeder, care sunt o necesitate în curentul râului. În partea inferioară a blancului, deasupra mânerului spatele lansetei este întărit cu un ciorap cruce de culoare închisă, aşa cum a fost cazul şi la modelul precedent. Pe restul blancului a fost utilizată tehnologia PowerWrap care va capta interesul la primul contact cu lanseta. Substanţa sa constă în înfăşurarea suplimentară cu carbon în jurul blancului, cu care se obţine o mărire semnificativă a rigidităţii şi rezistenţei la suprasolicitare, ceea ce în practică înseamnă o durată de viaţă cu mult mai mare şi diminuarea tendinţei pentru deteriorare mecanică. Piesele individuale ale lansetei sunt întărite cu inelul de oţel PowerJoin, care minimalizează posibilitatea deteriorării prin crăpare a îmbinării.

RIVER TROPHY NXT dispune de inele de calitate cu umplutură SIC şi suport solid pentru mulinetă. Una dintre cele mai interesante piese ale lansetei este indiscutabil mânerul său prelucrat până la detalii. Este proiectat din combinaţia de materiale EVA şi RUBBER CORK, ceea ce creează împreună un ansamblu excelent. Având în vedere caracterul blancului, lanseta se livrează cu 2 carbon și 2 CarbonGlass vârfuri.

Parametri tehnici:

Model: 400cm/250g
Număr piese: 3
Diametrul blancului deasupra mânerului: 15,8mm
Număr inele (lanseta + vârf): 8 + 5
Lungime de transport: 139cm
Masa: 370g
Mâner: spumă EVA + RUBBER CORK
Lungimea mânerului (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul suportului): 53cm
Vârfuri: 2xCarbonGlass (Light, Medium), 2xCarbon (Heavy, U-Heavy)

Lungime4 m
Putere de aruncarepana la 250 g
Numar segmente3 segmente
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs