Lanseta DELPHIN ZOMBIE 300cm, 65g, 2 tronsoane

Lanseta Zombie de la Delphin este concepută special pentru pasionații de pescuitul la pești răpitori. Lanseta este construită pe un blank din carbon 24T de înaltă calitate, care oferă acesteia suficientă viteză și putere pentru a face față chiar și celor mai duri pești.

101003155
Pret:  

272,65 lei

-14,35 lei

PRP: 287,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Lanseta DELPHIN ZOMBIE 300cm, 65g, 2 tronsoane

Lanseta este construită pe un blank din carbon 24T de înaltă calitate, care oferă acesteia suficientă viteză și putere pentru a face față chiar și celor mai duri pești. Blank-ul este subțire și combinat cu greutatea sa redusă, oferă confort în timpul pescuitului pe tot parcursul zilei. În același timp, este suficient de puternic pentru a captura cu ușurință pești mari.

În ciuda acțiunii sale rapide, lanseta are totuși proprietăți parabolice excelente, care sunt deosebit de utile atunci când aveți de-a face cu atacurile rapide și agresive ale răpitorilorilor. De asemenea, lanseta este dotată cu tehnologia PowerWrap,pe partea inferioară, de la mâner până la vârf, care adaugă un strat suplimentar de fibră de carbon și crește semnificativ rezistența lansetei în urma suprasolicitării blank-ului. Acest lucru duce la o durată de viață mai lungă și la o susceptibilitate redusă în urma deteriorărilor mecanice.

Lanseta este echipată cu inele SiC de înaltă calitate, cu un inel de vârf de mărimea #30 pentru a preveni încurcarea liniei de pescuit. Inelele sunt proiectate în mod intenționat cu diametre interioare mai mari pentru a preveni înghețarea, deoarece sezonul de pescuit la răpitor atinge de obicei vârful în timpul lunilor de iarnă. În plus, inele sunt foarte durabile, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea liniei sau a lansetei. Mânerul complet din EVA este confortabil la atingere, mai ales în zilele mai reci, și prezintă trei crestături pentru a vă ajuta să prindeți cu ajutorul unui suport pentru lansete și o bandă de cauciuc.

Cu o lansare bună, la distanță de pe mal, nimic nu va sta între dumneavoastră și peștii răpitori care vă pândesc în adâncurile apei.

Caracteristici:

  • Lungime: 300cm
  • Putere de lansare: 65g
  • Numar segmente: 2
  • Diametrul blankului deasupra mandrinei: 11,8 mm
  • Numărul de inele: 6
  • Lungimea de transport: 155 cm
  • Greutate: 254 g
  • Mâner: EVA
  • Lungimea talonului (de la cotor până la mijlocul mandrinei): 54 cm
  • Dimensiunea inelului de vârf: 30 mm.
Lungime3,00 m
Putere de aruncarepana la 70 g
Numar segmente2 segmente
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs