Scaun pescuit DELPHIN Grand X

Delphin Grand X este un scaun confortabil, dar robust, care reprezintă o îmbunătățire a modelului Delphin Grand, deja consacrat și popular. Delphin Grand X este un scaun care va fi apreciat, de pescarii de crap, pentru confortul și fiabilitatea oferite în timpul sesiunilor lungi de pescuit.

101003327
Pret:  

534,85 lei

-28,15 lei

PRP: 563,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Scaun pescuit DELPHIN Grand X

Acest scaun de înaltă calitate este echipat cu o saltea confortabilă, cusută cu model. Marginile saltelei sunt acoperite cu o țesătură 600D, care sporește rezistența la uzura mecanică și prelungește durata de viață a saltelei. Acest material are o bună impermeabilitate, reducând absorbția umezelii de către materialul de bază. Partea superioară a spătarului prezintă o tetieră, decorată cu logo-ul produsului.

Tetiera este umplută cu spumă cu memorie, oferind un nivel excepțional de confort. Poziția spătarului poate fi reglată cu ajutorul mecanismului de lanbalamale situat pe părțile laterale ale scaunului.

Construcția robustă din oțel sudat asigură rezistență, iar spațierea înclinată a picioarelor asigură o stabilitate ridicată, apreciată în special de pescarii de crap de dimensiuni mari. În ciuda construcției sale solide, scaunul este relativ ușor. Pentru un transport facil, scaunul este echipat cu o curea detașabilă care poate fi purtată pe umăr, eliberând mâinile pentru a transporta alte echipamente de pescuit. În plus, scaunul este echipat cu o clemă de plastic care fixează poziția acestuia în timpul transportului și previne o deschiderea nedorită.

Picioarele scaunului sunt reglabile în înălțime cu ajutorul unui mecanism cu pârghie pentru a se adapta la terenul accidentat în timpul pescuitului în condiții dificile. Poziția scaunului este, de asemenea, asigurată de picioare pivotante robuste, cu o suprafață mare de aderență care împiedică ca acestea să se scufunde în solul umed de pe malul apei.

Delphin Grand X este un scaun pe care îl va aprecia orice pescar de crap, care apreciază confortul și fiabilitatea în timpul sesiunilor lungi de pescuit la crap.Specificații tehnice:

Caracteristici:

  • Dimensiunile scaunului: 58x50cm
  • Înălțimea spătarului: 65cm
  • Înălțimea scaunului: 35-45cm
  • Greutate: 7,5 kg
  • Dimensiuni de transport: 80x65x20cm.

CuloareVerde
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs