Set avertizori electronici DELPHIN Briton 2+1

Delphin Briton este un set de avertizori electronici gândit până la cel mai mic detaliu. De la prima vedere veţi remarca designul minimalist, progresiv, care face, ca acest set să arate ca nou şi după ani de utilizare.

900022430
Pret:  

520,60 lei

-27,40 lei

PRP: 548,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Set avertizori electronici DELPHIN Briton 2+1

In compozitia setului sunt utilizate piese prelucrate ireproşabil din materiale de calitate. Carcasele din aluminiu ale difuzoarelor sunt de asemenea prelucrate cu fineţe iar toate părţile din plastic sunt cauciucate. Finisarea si aspectul progresiv este fără îndoială elementul forte de design al acestui set.

BRITON se remarcă printr-un acces facil la alimentare şi prin aceasta contribuie la o montare foarte rapidă a bateriilor înainte de pescuit. Receptorul şi semnalizatorul se alimentează de la trei baterii de tipul AAA. În plus, în urma testelor pe termen lung BRITON s-a remarcat printr-o durabilitate incredibil de lungă a bateriilor şi a fost testat în cele mai extreme fluctuaţii de temperatura (-25°C până la + 35°C ).

În funcţie de condiţii (terenul din împrejurimi, densitatea vegetaţiei, capacitatea bateriilor) setul are o rază de acţiune reală până peste 200m! În plus, datorită formei speciale a corpului şi a acoperirii electronicii are şi o excelentă rezistenţă la apă. De acum încolo ploaia nu va mai întrerupe legătura receptorului dumneavoastră cu semnalizatoarele.

Pornirea are loc cu ajutorul comutatoarelor cu pârghii. Aceasta asigură, că fără nici o problemă reuşiţi să stăpâniţi setul şi pe întuneric complet. În plus, din punct de vedere statistic, acest mecanism este cu mult mai puţin pretenţios, si reistent la deteriorare.

Receptor şi semnalizatoarele permit alegerea a până la 8 tonalităţi diferite şi între 8 niveluri diferite de volum (inclusiv modul silenţios). La receptor este subînţeles modul vibrator, indicarea bateriei descărcare şi păstrarea setărilor în memorie.

Pentru un transport mai confortabil în pachet este inclusă o chingă de mână. Semnalizatorul oferă posibilitatea iluminării rolei, montarea aşa ziselor urechi (snag ear), 5 nivele de sensibilitate (de la 0.8 până la 4.0cm), indicarea bateriei descărcate şi intrarea pentru jack de 2.5mm. De asemenea, setările sunt păstrate în memorie. Rola poate fi blocată mecanic cu ajutorul magnetului şi în acest caz la aşezarea pe rod-pod setul nu mai semnalizează alarme false.

La cumpărarea setului complet primiţi în mod automat o valigetă rigidă şi instrucţiuni complete în câteva limbi. Deja după prima utilizare a setului veţi fi entuziasmaţi de cât de simplu se desfăşoară manevrarea sa.

Caracteristici:

 • Set compus din 2 avertizori + statie
 • 8 x setari de volum + mod silentios;
 • 5 x setari de senzitivitate;
 • 8 x setari de ton;
 • Functie de memorie;
 • Mod silentios;
 • Mufa jack 2.5mm;
 • Raza de actiune: pana la 200m;
 • Statia functioneaza cu 3 x baterie AAA (nu sunt incluse);
 • Avertizorii functioneaza cu 3 x baterie AAA (nu sunt incluse).

 

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

 • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
 • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

 • Plata online cu cardul de credit/debit
 • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
 • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
 • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
 • Plata numerar, la sediul nostru
 • Plata la livrare, cu numerar, ramburs