Umbrela pentru nada GURU Bait Brolly

Guru Bait Brolly este o umbrela speciala pentru nade si momeli. Este in acelas timp unul dintre cele mai utile accesorii de pescuit pe care pescarii tind totusi sa il ignore sau sa il amane ca si achizitie pana in momentul in care, cumulul partidelor ratate si al clasarilor slabe la concursurile de pescuit devin insuportabile.

A8.GU.GB1
Pret:  

320,64 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Umbrela pentru nada GURU Bait Brolly primesti 32 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 32 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 9,60 lei.

Umbrela pentru nada GURU Bait Brolly

Guru Bait Brolly este o umbrela pentru nada generoasa, mai mare decat cele obisnuit, avand 90cm pe latura si o suprafata mai mare de acoperire decat alte produse similare. Crearea unei zone de umbra deasupra momelilor si nadelor pentru a le proteja de soare, vant si ploaie, influenteaza in mod direct rezultatul la pescuit. Momelile vii tolereaza foarte greu temperaturile ridicate, chiar si viermii, care sunt foarte rezistenti in general, mor atunci cand sunt expusi la soare sa nu mai spunem de larve sau rame care cu totii stim cat de sensibile sunt.

O ploaie pe neasteptate poate duce nada la un grad de umectare ce o face de nefolosit sau in cel mai " bun caz" ii schimba mecanica printr-o umectare suplimentara pana la gradul la care nu mai este eficienta pentru tipul de pescuit practicat.

Guru - Bait Brolly este o umbrela pentru nada exceptional de calitativa, spitele sunt din aliaj metalic vopsit electrostatic, rezistente si usoare, panza rezistenta la apa, culoarea neagra a acesteia nu permite razelor UV sa patrunda prin material si in felul acesta temperatura sub umbrela este mult mai scazuta decat in cazul in care avem o umbrela pentru nada cu o panza deschisa la culoare.

Guru - Bait Brolly are tija centrala foarte rezistenta, este prevazuta cu varf pentru a putea fi infipta in pamant, si o a doua tija centrala pentru a putea fi montata intr-un suport pentru umbrela daca acesta este disponibil pescarului. Unghiul de inclinare se poate duce la 45grade prin infiletarea tijei intr-un locas special conceput in acest sens.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs