Binoclu cu telemetru laser NOBLEX NF 10x42 RF Black

NOBLEX E-Optics NF 10x42 R Advanced este un binoclu compact cu telemtru și o transmisie laser cu ecran OLED. În plus, optica folosită în acest caz reprezintă modelele de top pentru industria din Turingia.

VD.50589
Pret:  

3 911,84 lei

-690,32 lei

PRP: 4 602,16 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Binoclu cu telemetru laser NOBLEX NF 10x42 RF Black

Binoclul NOBLEX E-Optics, 10x42 R Advanced are un domeniu de aplicare relativ mare, cu un factor de mărire 10X și un diametru al lentilelor obiectivului de 42mm.

Vânătoarea corectă include și o lovitură sigură. Cunoscând distanța până la vânat, acest lucru poate fi efectuat în siguranță. Cu noul NF 10x42 R, NOBLEX E-Optics, Turingian Ice Field prezintă un binoclu compact, de înaltă performanță, cu telemetru laser integrat, cu o rază de acțiune de până la 2.300 de metri.

NF 10x42 oferă utilizatorului o optică de înaltă performanță cu optică cu acoperire multiplă și un câmp vizual mare. Telemetrul laser integrat determină distanța de siguranță până la vânat de 1.200 de metri. Domeniul de măsurare pentru mai multe obiecte este chiar extins la 2.300 de metri. Cu o simplă apăsare a unui buton, măsurarea sigură este efectuată cu laserul de clasa 1, cu o precizie de un metru, în doar 0,3 secunde. Valoarea măsurată este afișată folosind afișajul roșu OLED reflectat în centru și poate fi citit în siguranță pe un fundal întunecat.

Dacă se dorește, luminozitatea poate fi reglată în șase etape. Pe teren dificil sau cu obiecte în mișcare, măsurarea poate fi efectuată continuu și astfel oferă utilizatorului o citire continuă.
Datorită diferitelor moduri de măsurare, un algoritm bine gândit determină și distanța în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ceață ușoară sau chiar ploaie. În plus, software-ul poate determina și distanța până la cel mai apropiat punct, de exemplu, în cazul obiectelor îndepărtate eșalonate.

Valoarea acestui binoclu este pusă pe seama manevrării foarte simple, cu doar două butoane de control. S-a adăugat și măsurarea unghiului, pentru vânătoarea la munte. Spre deosebire de măsurarea directă a distanței convenționale, este luată în considerare abaterea balistică. Compensarea unghiului este în metri, direct în câmpul vizual de lângă unghiul de tragere.

Cu imaginea de contrast ridicat și clară de la centru spre margine, chiar și cele mai mici detalii sunt recunoscute. Persoanele cu ametropie se vor bucura de cupele oculare răsucite și pot vedea întregul câmp vizual chiar și cu ochelari. Accesoriile bine gândite, cureaua lată de umăr din neopren și geanta practică din Cordura.

Binoclu NOBLEX E-Optics NF 10x42 R Advanced - caracteristici:

  • Optică de top
  • Măsurarea distanței până la vânat de până la 1.200 m
  • Compensarea unghiului balistic
  • Modul de scanare pentru măsurare continuă
  • Modul ploaie pentru condiții meteorologice nefavorabile
  • Operare foarte simplă cu doar două butoane
  • Deosebit de compact și foarte ușor de manevrat la doar 980 g
  • Afișaj OLED roșu reglabil în 6 direcții
  • Raport optim pret/performanta
  • Factor crepuscular: 20,5
  • Greutate: 980 g
  • Câmp vizual: 10,5 m@100m
  • Diametrul cercului luminos pe ocular: 4,2 mm
  • Distanţa optimă ocular-ochi: 16 mm.
Putere de marire10x
Diametru obiectiv42 mm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs