Cutit FRANKONIA Parforce Damasc Red Kite, lama 9.5cm + teaca

Un cuțit de vânătoare elegant, robust, cu cel mai atractiv design. Lama în stil Damasc, mâner cu protecție pronunțată pentru deget. Teacă din piele de calitate.

VFR.2004698
Pret:  

315,31 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Cutit FRANKONIA Parforce Damasc Red Kite, lama 9.5cm + teaca primesti 31 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 9,30 lei.

Cutit FRANKONIA Parforce Damasc Red Kite, lama 9.5cm + teaca

Cuțitul cu lama din otel de Damasc PARFORCE Red Kite, nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual. Un design revigorant, în care forma urmează funcția, face din acest cuțit nu doar o piesă decorativă în vitrină, ci și un însoțitor în viața de zi cu zi, în care aspectul este cu siguranță inclus.

Prima caracteristica care atrage ochiul este lama cu în stil Damasc, în care 8 straturi de oțel au fost forjate pe ambele părți pe un miez din oțel inoxidabil 440C. Aceste straturi constau alternativ din material dur, cu conținut ridicat de carbon și material moale, cu conținut scăzut de carbon ce asigură o retenție și elasticitate ridicată a marginilor. Un suport pentru degetul mare, care a fost crestat în spatele lamei, conferă forma caracteristică.

Bolțurile simple din oțel inoxidabil se potrivesc de minune cu plăselele decorative, foarte dure, din lemn de Swartzia. Canelurile pronunțate pentru degete și protecția degetelor, precum și forma neobișnuită conferă cuțitului o poziție excelentă a mâinii și împiedică alunecarea spre înainte. Un orificiu pentru șnur din alamă și șnur din piele cu zăvor cu corn completează aspectul elegant al acestui cuțit.

Furnizat cu o teaca robusta din piele cu buclă pentru curea într-o cutie cadou de inalta calitate.

Caracteristici:

  • Lungimea lamei: 9,5 cm
  • Lamă din oțel: miez 440C, Damasc în 8 straturi
  • Grosimea lamei: 2,8 mm
  • Forma lamei: vârf de suliță
  • Material plăsele mâner: lemn Swartzia
  • Lungime totala: 21 cm
  • Greutate: 150g.
Lungime lama9.5 cm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs