Lanternă tactică FENIX TK11 TAC, 1600 Lumeni, 335 Metri

Lanterna cu LED Fenix ​​TK11 TAC (tactical edition), cu o mărime accesibilă oricărui buzunar, depășește orice așteptare în materie de performanțe. Proiectată pentru a fi folosită cu predilecție în activități tactico-militare, TK11 TAC beneficiază pe lângă comutatorul clasic și de un selector mecanic rotativ ce face trecerea între cele două moduri: TACTIC și DUTY (clasic).

ADV-431-001
Pret:  

375,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 60 luni + 6 Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanternă tactică FENIX TK11 TAC, 1600 Lumeni, 335 Metri primesti 37 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 11,10 lei.

Lanternă tactică FENIX TK11 TAC, 1600 Lumeni, 335 Metri

Lanterna cu LED Fenix ​​TK11 TAC (tactical edition), cu o mărime accesibilă oricărui buzunar, depășește orice așteptare în materie de performanțe.
Proiectată pentru a fi folosită cu predilecție în activități tactico-militare, TK11 TAC beneficiază pe lângă comutatorul clasic și de un selector mecanic rotativ ce face trecerea între cele două moduri: TACTIC și DUTY (clasic).
Acest sistem unic de comutare, denumit APF (Advanced Pulse-Frequency Transmission System), asigură o structură compactă de distribuție electronică și mai important, asigură o protecție solidă împotriva interferențelor magnetice care apar la comutatoarele clasice.
TK11 TAC are 140 mm lungime, o intensitate de 1600 lumeni și acoperă o distanță de 335 metri.
TK11 TAC oferă 3 trepte de intensitate și mod de semnalizare stroboscop.

Caracteristici:

  • LED Luminus SST40 cu o durată de viață de 50.000 de ore;
  • Mod duty & mod tactic;
  • Comutator tactic cu două funcții, pentru activare instantanee;
  • Selector rotativ;
  • Funcția de blocare evită activarea accidentală;
  • Fabricat din aluminiu durabil de tip A6061-T6;
  • Finisaj anti-abraziv anodizat de tip HAIII.

Autonomie:

Mod iluminare DUTY:

High: 1600 lumeni - 2 ore  - 335 metri
Med: 500 lumeni - 4 ore și 30 minute - 195 metri
Low: 50 lumeni - 47 ore și 30 minute - 60 metri

Mod iluminare TACTIC:

High:  1600 lumeni - 2 ore - 335 metri
Stroboscop: 1600 lumeni

Mod de SEMNALIZARE:

Stroboscop:  1600 lumeni

Notă: Specificațiile de mai sus provin din rezultatele obținute de Fenix ​​prin testare în laboratoarele proprii folosind bateriile reîncărcabile Li-ion 18-3500, la temperaturi de 21 ± 3°C și umiditate de 50% - 80%.

Performanța reală a acestui produs poate varia în funcție de mediile de lucru și de bateria reală utilizată.
* Nivelul de ieșire High este măsurat în totalul timpului de rulare, ținându-se cont de limitările determinate de funcțiile de protecție la  supra-încălzire  și supra-descărcare

Instrucțiuni:

Comutatorul are două poziții de activare: 

  • 1/2 = o jumătate de apăsare = activează funcția Momentary-on;
  • 1/1 = o apăsare completă (click) = menține constantă intensitatea selectată.

O jumătate de apăsare pe comutator (1/2) pentru a activa lanterna în modul Momentary-on (eliberați comutatorul pentru a opri lanterna)

O apăsare completă (1/1) pentru a activa lumina permanentă; pentru a opri lanterna, este necesară tot o apăsare completă.

Selectarea nivelului de intensitate:

Mod tactic

Apăsați comutatorul tactic pentru a porni momentan lanterna (1/2), apăsați complet comutatorul tactic pentru a bloca lanterna pe modul High.  Apăsați complet comutatorul tactic pentru a opri lanterna.

Stroboscop
Cu lanterna aprinsă, țineți apăsat comutatorul timp de 0,8 secunde pentru a intra în modul stroboscop, apăsați un singur clic din nou pe comutator pentru a reveni la modul folosit anterior.

Modul duty
Apăsați comutatorul tactic pentru a parcurge nivelurile Low → Med → High, apăsați complet (1/1) comutatorul tactic pentru a bloca nivelul de ieșire. Apăsați comutatorul tactic pentru a reveni la nivelul de ieșire utilizat anterior. Apăsați complet comutatorul tactic pentru a opri lumina.

Circuit inteligent de memorie:

Lanterna memorează ultimul nivel de luminozitate selectat (cu excepția modului stroboscop). Când lanterna este pornită din nou, va fi accesat nivelul de luminozitate utilizat anterior.

Blocare/Deblocare

Blocare

Cu lanterna pornită, acționați comutatorul rotativ în poziția de mijloc pentru a bloca nivelul de ieșire ales, în acest moment, comutatorul tactic nu funcționează și nivelurile de ieșire nu pot fi selectate.
Cu lanterna oprită, acționați comutatorul  în poziția de mijloc pentru a bloca comutatorul tactic, în acest moment, comutatorul tactic nu funcționează și lanterna nu poate fi aprinsă.

Deblocare

Acționați  comutatorul rotativ în modul tactic sau modul duty pentru a debloca lanterna.

Condiții de utilizare

Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo).
Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).

Instrucțiuni baterie:

Înlocuirea bateriei

Deșurubați capacul  din coada lanternei pentru a introduce bateria cu partea anodică (+) către partea frontală, apoi înșurubați capacul  la loc.
Protecție inteligentă la supra-încălzire
Atunci când este folosită la un nivel de intensitate ridicat, lanterna va acumula multă căldură. Când se atinge temperatura de 60° C sau mai mare, lanterna va scădea automat câțiva lumeni pentru a reduce temperatura. Odată scăzută sub 60° C utilizatorul va putea să reselecteze modul folosit anterior.

Avertizare voltaj scăzut

Când nivelul de tensiune scade sub nivelul presetat, lanterna este programată să coboare la un nivel de luminozitate mai scăzut până la atingerea nivelului Eco.
Când acest lucru se întâmplă pe nivelul Eco, lanterna clipește de 3 ori la fiecare 5 minute pentru a vă reaminti să reîncărcați sau să înlocuiți bateria.
Notă: Funcția este activă doar în momentul în care  lanterna este alimentată cu o baterie reîncărcabilă Li-ion 18650.

Utilizare și mentenanță

  • Dacă lanterna nu va fi utilizată pentru o perioadă îndelungată, scoateți bateriile. Astfel sunt evitate scurgerile de electroliți sau chiar explozii de baterie.
  • Reîncărcați lanterna din timp când nivelul bateriei este critic, pentru utilizări viitoare.
  • Reîncărcați o lanternă depozitată odată la 4 luni pentru a menține performanțe ale bateriei optime.
  • Curățarea periodică a contactelor bateriilor îmbunătățește performanța lanternei, deoarece contactele murdare ar putea cauza întreruperi de lumină.

Dacă lanterna nu mai iluminează deloc, ar putea fi următoarele motive:
A: Bateria trebuie înlocuită.
B: Contactele sunt murdare.
Soluție: Curățați contactele cu o bucată de bumbac îmbibată în alcool pentru curățare

Avertisment 

Această lanternă este un dispozitiv de iluminat de înaltă intensitate capabil să provoace leziuni oculare utilizatorului sau celor din apropiere. Evitați îndreptarea fasciculului direct spre ochi.
Această lanternă va acumula multă căldură atunci când este utilizată pentru perioade lungi de timp, rezultând o temperatură ridicată a carcasei lanternei. Acordați atenție pentru a evita accidentările.
Toate informațiile furnizate în acest manual pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Condiții de utilizare

Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo).
Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).

Pachetul conține:

  • Lanternă TK11 TAC;
  • Husă de depozitare și transport;
  • 2* O-ring de rezervă;
  • Manual de utilizare;
  • Card de garanție extinsă.

ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE O GARANTIE TOTALA DE 66 LUNI:

  • Garantie 60 luni (5 ANI)
    &
  • 6 luni Garantie extinsa - Fenix recomanda clientilor sai sa inregistreze Numarul Serial aferent fiecarei lanterne Fenix, pe siteul oficial: www.fenixlight.com.
Astfel, dupa inregistrare, fiecare produs va primi o perioada suplimentara de garantie de inca 6 luni.
In total, 66 de luni de reparatii gratuite!
Garantie60 luni + 6
Tip lanternade mana
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs