Camera cu termoviziune INFIRAY Xeye E6 Pro V3

InfiRay Eye E6 Pro V3.0 esteun monocular cu termoviziune de ultima generatie, care a fost lansat la jumatatea anului 2021 si a fost conceput pentru utilizare atat pe timp de noapte cat si in timpul zilei in conditii meteorologice dificile (ceata,ploaie, etc.).

E6PRO.V3
Pret:  

12 999,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Camera cu termoviziune INFIRAY Xeye E6 Pro V3 primesti 1299 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1299 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 389,70 lei.

Camera cu termoviziune INFIRAY Xeye E6 Pro V3

Camera cu termoviziune InfiRay Eye E6 Pro V3.0model 2021

IRay Eye E6 Pro V3.0 esteun monocular cu termoviziune de ultima generatie, care a fost lansat la jumatatea anului 2021 si a fost conceput pentru utilizare atat pe timp de noapte cat si in timpul zilei in conditii meteorologice dificile (ceata,ploaie, etc.). Spre deosebire de dispozitivele IR-Night Vision, dispozitivelecu termoviziune nu necesita o sursa externa de lumina si sunt rezistente laefectele luminii puternice. Design-ul este compact, elegant si functiile usor deutilizat.

Calitatea inalta a imaginii

E6 Pro V3.0 are incorporatun microbolometru ceramic VOx de inalta performanta, cu rezolutia de 640x512 pixeli, la 12 µm. Acesta va permite saobtineti imagini extrem de detaliate, astfel identificarea tintelor inintuneric devine mult mai usoara. Cu algoritmi avansati, seria Eye II esteconceputa pentru a creste claritatea imagistica si detaliile generale aleimaginii, ceea ce duce la un camp vizual mai clar, mai detaliat si capacitatiimbunatatite de identificare a obiectelor.

Timp de pornire rapid

Timpul de pornire este sub 3secunde. Astfel Eye II E6 Pro V3.0 se va activata rapid candvine momentul potrivit, ceea ce ajuta la economisirea energiei si prelungireaautonomiei.

Autonomie record

E6 Pro V3.0 este alimentat de un acumulator Li-Ion sidatorita elementelor cu consum redus de energie utilizate, ofera untimp de functionare de pana la 5 ore intre incarcari.Incarcarea acumulatorului se face direct in monoclu prinportul micro-USB incorporat. Desfaceti mansonul de protectie,introduceti cablul micro USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB(PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.).Ledul indicator de nivel se va face galben, indicand faptul ca incarcareaa inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Monocular cu termoviziune de buzunar XEYE

Cu dimensiunile lui reduse Eye II iti dezvaluieimprejurimile si te ajuta sa vezi fara probleme oameni, obiecte si animale la odistanta de pana la 2597 metri chiar si in conditii de intunerictotal. Simplu de utilizat, cu posibilitate de inregistrare de imagini sivideo, E6 Pro V3.0 este insotitorul perfect, indiferent daca esteutilizat in natura sau in propria curte.

Frecventa ridicata a imaginii

Frecventa a imaginii de 50Hz, ofera imagininetede, fluente si cristaline precum si posibilitatea de utilizare dinamica acamerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului deobservare). Display-ul OLED intern ofera o rezolutie HD de 1024 × 768 pixeli. Monocularulofera zoom optic de pana la 2.9X si zoom digital de 1x,2x sau 4x.

Functie standby

Cand este necesar sa opriti temporardispozitivul, puteti utiliza functia standby. Aceasta va ofera nivelulnecesar de camuflaj (nu se emite lumina din ocularul dispozitivului), precum sirepornirea rapida a observatiei (atunci cand display-ul este oprit, toatecelelalte sisteme functioneaza; o simpla apasare abutonului On/Off va repornidisplay-ul).

Inregistrare video incorporata si conexiune WiFi

Monocularul are memorie integrata de 16 GB pentru astoca imaginile capturate si modul de inregistrare video si WiFi. Se poate conecta prin aplicatie la telefon

Masurare la distanta

IRay E6 Pro V3.0 are integrat un telemetrustadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta(om/caprioara/cerb 1.7m; porc mistret 0.7m; iepure de camp 0.3m).

Calibrare

Permite 2 moduri de calibrare:–modul A (automat)–modul M (manual)

Palete de culoare

Dispunede 5 palete de culoare:

-alb fierbinte
-negru fierbinte
-rosufierbinte
-evidentiereobiecte calde
-color.

Camera cu termoviziune INFIRAY Xeye E6 Pro V3 - specificatii tehnice:

  • Rezoluție senzor: 640x512 pixeli
  • Mărime Pixel: 12μm
  • Rata de reîmprospătare: 50hz
  • Lentila: 50mm
  • Camp Vizual Real: 8.8grade x 7.0 grade
  • Rezoluție Display: 1024x768 pixeli OLED
  • Zoom optic: 2.9x
  • Zoom digital: 1x , 2x, 4x A
  • utonomie pana la 6 h
  • Inregistrare foto si video: Da
  • Greutate: < 500 g
  • Rază Detecție: 2597 m
  • Rezistență la apă: Da
  • Memorie interna: 32Gb
  • Conexiune Wi-fi: Da
  • Fixare pe trepied: Da
  • Reincarcare: Micro-USB
  • Dimensiune: 202X65X64 mm.

*Atentie! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs