Binoclu cu termoviziune si telemetru PULSAR Merger LRF XL50

Merger LRF XL50 este primul dispozitiv cu o calitate termica HD, cu un senzor cu rezolutie record de 1024 x 768 pixeli. Cu o raza de detectie de 2300 m, un camp vizual larg si un telemetru incorporat, noul binoclu Merger LRF XL50 este un adevarat polivalent, oferind capabilitati exceptionale de scanare si achizitie a tintei la intreaga gama de marire - de la 2.5x la 20x.

77481
Pret:  

32 060,39 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 3 ani Garantie pentru persoane juridice: 36 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Binoclu cu termoviziune si telemetru PULSAR Merger LRF XL50 primesti 3206 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 3206 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 961,80 lei.

Binoclu cu termoviziune si telemetru PULSAR Merger LRF XL50

Exploreaza in HD!

Acest binoclu ofera o experienta termica de nivel superior. Imaginea generata de noul senzor termic de 1024x768 pixeli are o inalta definitie si detalii bogate. Este ideal pentru identificarea fara compromisuri a trofeului. Siluetele, anatomia si particularitatile comportamentale ale animalelor sunt bine vizibile si se pot distinge.

Imagini foarte detaliate pe intregul interval de marire

Marirea variabila de 2.5-20x ofera o focalizare imbunatatita si o recunoastere generala mai buna a obiectelor la distante semnificative. Senzorul HD permite mentinerea unui nivel ridicat de detalii ale imaginii pe intreaga gama de marire. Zoom-ul se modifica fie treptat in trepte de 2x, fie continuu pentru un raport FOV / marire personalizat pentru fiecare situatie specifica.

Camp vizual larg

Merger LRF XL50 ofera un camp larg de vizualizare pentru scanarea si identificarea usoara a prazii. Exploreaza peisajele in calitate HD cu un unghi larg de 14 grade si o magnificatie optima de 2.5x. Senzorul de format mare permite cel mai bun raport FOV/magnificatie din clasa sa chiar si la niveluri ridicate de zoom, pana la 20x.

Distanta foarte mare de detectie

Obiectivul puternic in combinatie cu senzorul de imagine termica HD de 12 µm / 1024x768 pixeli de calitate profesionala ofera capacitati de detectare exceptionale. Un obiect standard de 1,8 m inaltime poate fi detectat la o distanta de 2300 m in intuneric complet.

Design binocular clasic

Binoclurile Merger LRF sunt construite cu un design clasic de binoclu de zi. Cu o forma compacta, aceste binocluri termice se potrivesc confortabil in mana, dar ofera in acelasi timp o estetica externa atragatoare si o ergonomie exemplara. Cele sase butoane sunt plasate in zona de acces confortabila, iar cele mai utilizate functii ale dispozitivului digital sunt activate cu o singura atingere.

Experienta de vizionare confortabila

Designul optic al binoclurilor Merger LRF tine cont in totalitate de natura viziunii umane. Este natural pentru o persoana sa primeasca informatii vizuale prin doua canale vizuale simultan. Vizionarea cu ambii ochi este mai putin obositoare decat vizionarea cu un singur ochi. Acest lucru inseamna detectarea mai buna a obiectelor mici sau slabe si performante mai bune in scenarii de contrast scazut decat dispozitivele similare de imagistica termica monoculare cu acelasi nivel tehnic. Distanta interpupilara in binoclurile Merger LRF poate fi ajustata de la 62 la 74 mm in functie de caracteristicile individuale ale utilizatorului.

Telemetru laser de inalta fidelitate

Intelegerea distantei tinta este un factor esential in luarea deciziilor corecte. Un telemetru laser incorporat cu o raza de actiune de pana la 1 kilometru iti permite sa masori distante in masuratori unice si in moduri de scanare continua cu o precizie de ± 1 metru pentru o evaluare rapida si fara erori.

Doua baterii independente. Pana la 8 ore de functionare continua

Merger LRF este alimentat cu doua baterii reincarcabile: una incorporata cu o capacitate de 4 Ah, cealalta inlocuibila cu o capacitate de 3,2 Ah. O singura incarcare garanteaza pana la 8 ore de viata a bateriei. Gravarea de pe corpul bateriei inlocuibile pentru determinarea precisa a pozitiei corecte face posibila inlocuirea rapida si cu incredere a unei baterii descarcate cu una noua in intuneric complet.

Wi-Fi integrat

WiFi-ul incorporat conecteaza Merger LRF la smartphone-urile Android si iOS prin aplicatia mobila Stream Vision 2. Acest lucru deschide o gama larga de optiuni, inclusiv actualizari ale software-ului dispozitivului, transmitere in timp real a imaginilor de pe dispozitiv pe ecranul smartphone-ului, publicarea pe retelele de socializare a continutului foto si video capturat, controlul de la distanta al dispozitivului si acces la cele mai recente stiri de la Pulsar. In camerele termice Merger LRF, gama standard de frecventa a conexiunii smartphone-ului printr-un canal WiFi de 2,4 GHz este completata cu o gama efectiva de 5 GHz. Conexiunea de 5 GHz ofera o latime de banda mai buna, o rata de transfer de date mai rapida, imunitate la zgomot si o stabilitate imbunatatita a conexiunii, rezultand o functionare mai productiva si mai usoara.

Video recorder incorporat

Merger LRF are un video recorder incorporat. Memoria interna a lui Merger LRF poate stoca ore intregi de video si zeci de mii de fotografii. O singura atingere a unui buton este suficienta pentru a face o fotografie a unei scene interesante sau pentru a incepe inregistrarea video. Inregistrarile sunt copiate pe un hard disk al computerului printr-un port USB-C. In plus, proprietarul Merger LRF dispune de un spatiu liber de 16 GB pentru stocarea fotografiilor si videoclipurilor capturate in cloud Pulsar. Pur si simplu instalezi aplicatia mobila Stream Vision 2 si conectezi dispozitivul la un smartphone prin WiFi.

Binoclu cu termoviziune si telemetru PULSAR Merger LRF XL50 - specificatii tehnice:

Rezolutie senzor:1024 x 768 pixeli
Pixel Pitch:12 µm
NETD:<40 mK
Obiectiv:F50/1.0
Putere de marire:2.5 - 20 x
Zoom digital:8x
Camp vizual:14x10.5°
Camp vizual la 100m:24.6x18.5 m
Distanta de detectie:2300 m
Frecventa cadrelor:50 Hz
Distanta interpupilara:62 - 74 mm
Distanta optima ochi ocular:15 mm
Ecran:Amoled HD
Rezolutie:1024 x 768 pixeli
Telemetru laser integrat:Da
Clasa laser:1
Lungime de unda:905 nm
Distanta de masurare:1000 m
Acuratete:+/- 1
Rezolutie video:1024 x 768 pixeli
Format video:.mp4
Format foto:.jpg
Memorie interna:64 GB
Wi-Fi integrat:Da
Frecventa:2.4 / 5 GHz
Grad de protectie:IPX7
Temperatura de operare:-25 pana la +50 °C
Filet trepied:1/4"
Aplicatie compatibila:Stream Vision 2
Alimentare:Acumulator intern 4.0Ah + acumulator extern 3.2Ah
Capacitate:3200 mAh; 4000 mAh
Autonomie:8 ore
Material:Aliaj de magneziu
Dimensiuni:197 x 140 x 72 mm
Greutate:0.95 kg

Pachetul contine:

  • Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Merger LRF XL50
  • Acumulator APS3
  • Statie de incarcare APS
  • Cablu USB Type C
  • Adaptor incarcare
  • Geanta pentru transport
  • Curea pentru gat
  • Material microfibra
  • Adaptor trepied.

ATENTIE! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs