Binoclu cu termoviziune si night vision PULSAR Merger Duo NXP50

Merger Duo NXP50 este primul binoclu multispectral de la Pulsar, care combina imaginea termica si cea digitala night vision intr-o singura unitate si ofera capacitati imbunatatite de detectare, recunoastere si identificare.

77455
Pret:  

27 939,44 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 3 ani Garantie pentru persoane juridice: 36 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Binoclu cu termoviziune si night vision PULSAR Merger Duo NXP50 primesti 2793 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2793 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 837,90 lei.

Binoclu cu termoviziune si night vision PULSAR Merger Duo NXP50

Merger Duo NXP50 dobandeste imagini de calitate in diferite spectre de lungimi de unda (vizibile, infrarosu apropiat si infrarosu cu unde lungi) facandu-l o unitate cu adevarat versatila pentru observare in orice moment al zilei, in orice conditii meteorologice. Profitand de ambele tehnologii, Merger Duo faciliteaza gasirea unui obiect cu imagini termice, evaluarea terenului cu NV digital si identificarea clara a tuturor caracteristicilor si detaliilor cele mai mici ale obiectului cu moduri de vizualizare combinate.

Pulsar Merger Duo NXP50 ofera multiple moduri de observare

Merger Duo accepta mai multe moduri de observare. Modul de imagine termica este utilizat pentru detectarea si observarea animalelor in orice conditii meteorologice, in timp ce modul imagine digitala mentine capacitatea imbunatatita de identificare a tintei la rezolutie Full-HD. Functia „Picture-in-Picture” face posibila afisarea simultana a imaginilor de pe ambele canale optice, acordand prioritate imaginii termice sau digitale.

Sensibilitate termica ridicata

Senzorul termic extrem de sensibil de 640 x 480 pixeli la 17 µm, cu NETD <25mK asigura o calitate uimitoare a imaginii termice si recunoasterea perfecta a detaliilor chiar si in cele mai grele conditii meteorologice, cand contrastul termic este scazut. Cele mai mici diferente de temperatura vor fi vizibile clar in timpul ploilor, a cetii sau a diminetilor reci.

Senzor Night Vision digital Full-HD

Imaginea generata de canalul digital prezinta o definitie inalta si procesare a detaliilor de inalta calitate. Siluete, diferente anatomice, particularitati comportamentale – electronicele cu rezolutie HD ofera vanatorului informatiile necesare pentru luarea unei decizii corecte. Merger Duo NXP50 vine cu un iluminator IR invizibil detasabil de 940 nm. Acesta mareste detaliile imaginii in canalul digital in timpul unei nopti intunecate.

PULSAR Merger Duo NXP50 - User Mode

Utilizeaza ajustarile de luminozitate si contrast pentru a maximiza detaliile si valoarea informativa a imaginii in conditii specifice de observare. Functia User Mode salveaza setarile de luminozitate si contrast selectate in memoria dispozitivului, oferind o calitate optima a imaginii pentru urmatoarea utilizare a camerei termice imediat, fara a fi necesare ajustari suplimentare.

Detectie termica pana la 1800 metri

Avantajul imaginii termice este detectarea precoce a animalelor in orice moment al zilei. Datorita opticii de inalta calitate cu distanta focala mare si a unui senzor de inalta sensibilitate, Merger Duo are capacitati remarcabile pentru domeniul de observare - un obiect cu o inaltime de 1,8 m este detectat la 1800 de metri in intuneric complet.

Binoclu cu termoviziune si night vision PULSAR Merger Duo NXP50 - specificatii tehnice:

Tip senzor:TERMICDIGITAL NV
Rezolutie senzor:640 x 480 pixeli1920 x 1200 CMOS
Pixel Pitch:17 µm-
NETD:<25 mK-
Obiectiv:F50/1.0F50/1.4
Putere de marire:3 - 24 x2 - 16 x
Camp vizual:12.4°17.5°
Camp vizual la 100m:21.8 m30.7 m
Distanta de detectie:1800 m-
Iluminator IR:-LED
Lungime de unda IR:-940 mn
Putere IR:-500 mW
Ajustare pozitie IR:-Da
Frecventa cadrelor:50 Hz
Distanta optima ochi ocular:12 mm
Ecran:Amoled HD
Rezolutie ecran:1024 x 768 pixeli
Telemetru laser integrat:Da
Clasa laser:1
Lungime de unda telemetru:905 nm
Distanta de masurare:1000 m
Acuratete:+/- 1
Rezolutie video:1024 x 768 pixeli
Format video:.mp4
Format foto:.jpg
Memorie interna:64 GB
Wi-Fi integrat:Da
Frecventa:2.4 / 5 GHz
Grad de protectie:IPX7
Temperatura de operare:-25 pana la +50 °C
Filet trepied:1/4"
Aplicatie compatibila:Stream Vision 2
Alimentare:Acumulator intern 4.0Ah + acumulator extern 3.2Ah
Capacitate:3200 mAh; 4000 mAh
Autonomie:7.5 ore
Material:Aliaj de magneziu
Dimensiuni:207 x 140 x 73 mm
Greutate:1.2 kg

Pachetul contine:

  • Binoclu cu termoviziune si night vision Pulsar Merger Duo NXP50
  • Iluminator IR
  • Acumulator APS3
  • Incarcator APS
  • Adaptor incarcare
  • Cablu USB C cu adaptor pentru USB A
  • Geanta pentru transport
  • Curea pentru gat
  • Adaptor pentru trepied
  • Material microfibra pentru curatare.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs