Invertor/incarcator 48V 5000W VICTRON Energy Quattro 48/5000/70-100/100 120V VE.Bus

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și încărcător combinat. În plus, poate accepta două intrări AC și se poate conecta automat la sursa activă. Numeroasele sale caracteristici includ un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologia hibridă PowerAssist plus funcții multiple de integrare a sistemului.

QUA485021100
Pret:  

15 107,48 lei

-1 812,89 lei

PRP: 16 920,37 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor/incarcator 48V 5000W VICTRON Energy Quattro 48/5000/70-100/100 120V VE.Bus

Multifuncțional

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și încărcător combinat. În plus, poate accepta două intrări AC și se poate conecta automat la sursa activă. Numeroasele sale caracteristici includ un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologia hibridă PowerAssist plus funcții multiple de integrare a sistemului, cum ar fi funcționarea în trei sau fază divizată și funcționarea în paralel.

Modele: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Două intrări AC și două ieșiri AC

Quattro poate fi conectat la două surse independente de curent alternativ, de exemplu, puterea de la mal și un generator, sau două generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activă. Ieșirea principală are funcționalitate fără întrerupere. În cazul unei defecțiuni a rețelei sau al deconectarii energiei de la mal sau al generatorului, Quattro preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi. A doua ieșire este activă numai atunci când AC este disponibil la una dintre intrările Quattro. La această ieșire pot fi conectate încărcături care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi aerul condiționat sau un încălzitor de apă.

Funcție unică PowerAssist

Quattro va preveni supraîncărcarea unei surse limitate de curent alternativ, cum ar fi un generator sau o conexiune la mal. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când, altfel, ar avea loc o suprasarcină. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau a unei surse de la mal cu puterea din baterie.

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel

Până la 6 Quattro pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Este posibilă, de asemenea, funcționarea trifazată sau divizată. Vă rugăm să verificați fișele noastre de date pentru a vedea ce modele au capacități de paralelizare, trifază și fază divizată.

Monitorizare și control de la distanță

Monitorizați și controlați Quattro și sistemul sau sistemele local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde în lume, folosind aplicația VRM gratuită și site-ul web gratuit al portalului VRM. Accesul se poate face de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, prin intermediul Color Control GX sau Venus GX necesar, de la ajustarea Quattro-ului până la setarea unui Geofence pentru vehicule de închiriat și multe altele...

Două intrări AC cu comutator de transfer integrat

Quattro poate fi conectat la două surse independente de curent alternativ, de exemplu rețeaua publică și un generator, sau două generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activă.

Două ieșiri AC

Ieșirea principală are funcționalitate fără întrerupere. Quattro preia alimentarea sarcinilor conectate în cazul unei defecțiuni a rețelei sau atunci când puterea de la mal/generator este deconectată. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.
A doua ieșire este activă numai atunci când AC este disponibil la una dintre intrările Quattro. La această ieșire pot fi conectate încărcături care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi un încălzitor de apă, de exemplu.

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel

Până la 6 unități Quattro pot funcționa în paralel. De exemplu, șase unități 48/10000/140 vor oferi o putere de ieșire de 48 kW / 60 kVA și o capacitate de încărcare de 840 de amperi.

Opțiuni de fază împărțită

Două unități pot fi stivuite pentru a furniza 120-0-120V, iar unitățile suplimentare pot fi puse în paralel până la un total de 6 unități pe fază, pentru a furniza până la 30kW / 36kVA de putere în fază divizată.
Alternativ, o sursă de curent alternativ cu fază divizată poate fi obținută prin conectarea autotransformatorului nostru (vezi fișa tehnică pe www.victronenergy.com) la un invertor „european” programat să furnizeze 240V / 60Hz.

Capacitate trifazată

Pot fi configurate trei unități pentru ieșire trifazată. Dar asta nu este tot: până la 6 seturi de trei unități pot fi conectate în paralel pentru a oferi o putere a invertorului de 144kW / 180kVA și o capacitate de încărcare mai mare de 2500A.

PowerControl – Se ocupă cu generator limitat, pe mal sau cu puterea rețelei

Quattro este un încărcător de baterie foarte puternic. Prin urmare, va absorbi mult curent de la generator sau de la sursa de la mal (16A per 5kVA Quattro la 230VAC). O limită de curent poate fi setată pe fiecare intrare AC. Quattro va ține apoi cont de alte sarcini de curent alternativ și va folosi orice este de rezervă pentru încărcare, prevenind astfel supraîncărcarea generatorului sau a rețelei de alimentare.

PowerAssist – Creșterea puterii malului sau a generatorului

Această caracteristică duce principiul PowerControl la o dimensiune suplimentară, permițând Quattro să suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea de vârf este atât de adesea necesară doar pentru o perioadă limitată, Quattro se va asigura că puterea insuficientă a rețelei sau a generatorului este compensată imediat cu puterea de la baterie. Când sarcina se reduce, puterea de rezervă este utilizată pentru a reîncărca bateria.

Energie solară: curent alternativ disponibil chiar și în timpul unei defecțiuni a rețelei

Quattro poate fi utilizat în afara rețelei, precum și în PV conectate la rețea și în alte sisteme de energie alternativă.
Software-ul de detectare a pierderii rețelei este disponibil.

Configurarea sistemului

  • În cazul unei aplicații autonome, dacă setările trebuie modificate, acest lucru se poate face în câteva minute cu o procedură de setare a comutatorului DIP.
  • Aplicațiile paralele și trifazate pot fi configurate cu software-ul VE.Bus Quick Configure și VE.Bus System Configurator.
  • Aplicațiile în afara rețelei, interactive cu rețea și de autoconsum, care implică invertoare grid-tie și/sau încărcătoare solare MPPT pot fi configurate cu Asistente (software dedicat pentru aplicații specifice).
  • Monitorizare și control la fața locului
  • Sunt disponibile mai multe opțiuni: Monitor baterie, Panou de control multiplu, Control Color GX sau alte dispozitive GX, smartphone sau tabletă (Bluetooth Smart), laptop sau computer (USB sau RS232).

Monitorizare și control de la distanță

Color Control GX sau alte dispozitive GX.
Datele pot fi stocate și afișate pe site-ul nostru web VRM (Victron Remote Management), gratuit.

Configurare de la distanță

Când sunt conectate la Ethernet, sistemele cu un Color Control GX sau alt dispozitiv GX pot fi accesate și setările pot fi modificate de la distanță.

Specificatii:

  • Greutate: 30 kg
  • Dimensiuni: 240× 328× 444mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 48V
  • Tensiune de ieșire: 110V
  • Curent (A): 70A
  • Putere (W): 4000W
  • Regiunea: America de Nord
  • Tip invertor: Undă sinusoidală pură
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs